Vinete Glazurate Picante
Vinetele glazurate picante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 77 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, arpagic, vinete asiatice și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Vinete Glazurate Picante Hoisin, Miso-Vinete Glazurate, și Sambal Vinete glazurate și creveți.
Instrucțiuni
Aruncați vinetele cu 1 linguriță de sare și scurgeți-le într-o strecurătoare, amestecând ocazional, 45 de minute.
Clătiți vinetele sub apă rece și uscați bine, apăsând orice exces de umiditate.
Se amestecă împreună mirin, sos de soia, ghimbir și pudră de șapte condimente.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi saut vinete până se rumenesc, aproximativ 8 minute. Se amestecă amestecul mirin și se gătește, amestecând ușor și rotind frecvent, până când sosul devine glazură și vinetele se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei, presărat cu arpagic.
* Vinetele pot fi feliate, sărate, clătite și presate cu 1 zi înainte. Chill, acoperit.* Vinetele, fără arpagic, pot fi făcute cu 2 ore înainte și păstrate la temperatura camerei.