Vinete Glazurate Picante

Vinete Glazurate Picante
Vinetele glazurate picante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 77 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, arpagic, vinete asiatice și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Vinete Glazurate Picante Hoisin, Miso-Vinete Glazurate, și Sambal Vinete glazurate și creveți.

Instrucțiuni

1
Aruncați vinetele cu 1 linguriță de sare și scurgeți-le într-o strecurătoare, amestecând ocazional, 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Clătiți vinetele sub apă rece și uscați bine, apăsând orice exces de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
ApăApă
3
Se amestecă împreună mirin, sos de soia, ghimbir și pudră de șapte condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
4
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi saut vinete până se rumenesc, aproximativ 8 minute. Se amestecă amestecul mirin și se gătește, amestecând ușor și rotind frecvent, până când sosul devine glazură și vinetele se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SosSos
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei, presărat cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
1
* Vinetele pot fi feliate, sărate, clătite și presate cu 1 zi înainte. Chill, acoperit.* Vinetele, fără arpagic, pot fi făcute cu 2 ore înainte și păstrate la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
ArpagicArpagic
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista