Vinete georgiene cu nuci

Vinete georgiene cu nuci
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Vinetele georgiene cu nuci ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 257 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți cuișoare măcinate, nuci, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este destul de bun. Încercați Vinete Umplute Cu Nuci, Salată de vinete la grătar cu nuci, și Baie de vinete prăjită turcească cu nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați felii de vinete uniform cu 1 lingură de sare; lasa sa stea 1 ora. Clătiți și uscați cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
2
Saut ceapa si usturoiul in ulei de masline fierbinte intr-o cratita la foc mediu 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se amestecă nucile, curry și cuișoarele măcinate; gatiti, amestecand continuu, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
4
Îndepărtați amestecul de nuci de pe foc; se amestecă coriandru și următoarele 5 ingrediente. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
5
Se toarnă ulei vegetal la o adâncime de 2 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Prăjiți vinetele, în loturi, 3 până la 5 minute sau până devin aurii; se scurge pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
7
Acoperiți fiecare felie de vinete cu amestec de nucă și pliați în jumătate. Înveliți ușor fiecare jumătate cu amestec de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista