Vinete cu sos de zară

Vinete cu sos de zară
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Vinetele cu sos de zară ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 200 de calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zară, sare, iaurt grecesc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Vinete Cu Sos De Zară, Cele mai pufoase clătite cu zară cu sos de zară, și Vinete prăjite cu sos de zară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime,tăind direct prin tulpina verde (tulpina este pentru aspect; nu-l mânca). Folosiți un cuțit mic ascuțit pentru a face trei sau patruincizii paralele în partea tăiată a fiecărei jumătăți de vinete, fărătăierea pe piele. Repetați la un unghi de 45 de grade pentru a obțineun model în formă de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Așezați jumătățile de vinete, tăiate în sus, pe o foaie de copt căptușităcu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Periați—le cu ulei de măsline-continuați să vă spălați până când tot uleiul a fost absorbit de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Se presară cu frunzele de cimbru de lămâie și puțină sare și piper.Prăjiți timp de 35 până la 40 de minute, moment în care carnea ar trebui să fiemoale, aromat și frumos rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CimbruCimbru
LămâieLămâie
6
Scoateți din cuptor șilăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
În timp ce vinetele sunt în cuptor, tăiați rodiadouă orizontal. Țineți o jumătate peste un castron, cu partea tăiatăîmpotriva palmei și folosiți partea din spate a unei linguri de lemn sau a unui știft de rulare pentru a bate ușor pe pielea de rodie. Continuați să mâncați cu putere crescândă până când semințele încep să iasă în mod natural și să cadă printre degete în castron. Odată ce toate sunt acolo, treceți prin semințe pentru a îndepărta orice bucăți de piele albă sau membrană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
VineteVinete
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BolBol
CuptorCuptor
8
Pentru a face sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
9
Bateți împreună toate ingredientele. Gustpentru condimente, apoi păstrați la rece până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Pentru a servi, puneți o lingură de sos de zară peste vinetăjalve fără a acoperi tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
SosSos
11
Presărați za ' atar și o mulțime desemințe de rodie deasupra și garnisiți cu cimbru de lămâie. Terminațicu un strop de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru De LămâieCimbru De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ZaatarZaatar
SemințeSemințe
12
Retipărit cu permisiunea Plenty De Yotam Ottolenghi, (C) 2011 Chronicle Books
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista