Vinete cu sos de usturoi și ierburi
Vinetele cu sos de usturoi și ierburi ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 20 de porții cu 61 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână vinete, mentă și pătrunjel, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Vinete prăjite cu sos de susan, Pansament tahini cu ierburi de usturoi, și Salată De Dovlecei Și Fasole Largă Cu Sos De Usturoi Și Ierburi.
Instrucțiuni
Ungeți vinetele pe ambele părți cu puțin ulei de măsline; veți avea nevoie de aproximativ 5 linguri. Grătar, grătar sau grătar feliile de vinete până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Scoateți și aranjați, suprapunându-vă, pe un platou. Acest lucru se poate face în ziua precedentă și răcit.
Încălziți oțetul de vin roșu cu zahărul într-o tigaie mică până se dizolvă, apoi periați feliile de vinete.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie, adăugați usturoiul și prăjiți rapid până se prăjește ușor, apoi turnați usturoiul și uleiul într-un castron mic. Chiar înainte de servire, împrăștiați uleiul de usturoi și ierburile peste vinete.