Vinetele cu sos de spanac-iaurt (Hariyali Kadhi) este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,94 USD pe porție. O porție conține 288 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, făină de naut, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Vinete La Grătar Cu Sos De Iaurt, Vinete cu sos de iaurt cu usturoi prăjit, și Cartofi Prăjiți Cu Vinete Cu Sos De Iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti sosul, încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adauga ceapa; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați roșii, ghimbir și usturoi tocat; saut 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Adăugați spanac, și saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
5
Adăugați 1 cană de apă; gatiti 5 minute sau pana se evapora lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Se ia de pe foc; rece. Puneți amestecul de spanac într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Puneți făina într-un castron mic; bateți în 1/4 cană de apă, 1/4 cană de iaurt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Bomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
8
Puneți amestecul de spanac într-o cratiță medie; se amestecă amestecul de făină și iaurtul rămas. Gatiti la foc mediu 15 minute sau pana cand amestecul incepe sa se ingroase, amestecand frecvent. Acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
10
Pentru a pregăti vinetele, așezați feliile de vinete într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Combinați 1 linguriță de ulei, coriandru, turmeric și 1/4 linguriță de piper. Folosind spatele unei linguri, întindeți o cantitate mică de amestec pe 1 parte a fiecărei felii de vinete. Se fierbe 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Turmeric
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
12
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Adăugați 1/4 linguriță de piper și usturoi feliat; saut 1 minut sau doar până când usturoiul este ușor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
14
Se ia de pe foc.
15
Se toarnă sosul cald de spanac într-un vas de servire superficial; se acoperă cu vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
16
Stropiți cu amestec de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
17
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper