Vinete cu crustă la cuptor și parmezan de fenicul

Vinete cu crustă la cuptor și parmezan de fenicul
Vinetele cu crustă la cuptor și parmezanul de fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos de paste cu roșii, parmezan, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Cu Crustă De Parmezan Prăjit La Cuptor, Tilapia Ușoară Cu Parmezan La Cuptor, și Pui prăjit la cuptor cu parmezan și nuci de pin.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți albușurile și uleiul pentru a se amesteca. Într-un alt castron, amestecați firimiturile și semințele de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Clătiți vinetele; tăiați și aruncați capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
3
Tăiați vinetele transversal în felii groase de 1/3 inch. Tăiați tulpinile din capul de fenicul; clătiți și rezervați 1/4 cană frunze verzi cu pene. Tăiați și aruncați capătul rădăcinii de fenicul, zonele învinețite și fibrele grosiere. Clătiți feniculul și tăiați transversal în felii de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
FeniculFenicul
4
Înmuiați vinetele în amestec de ouă, ridicați-le, scurgeți-le scurt și acoperiți-le cu amestec de firimituri. Aranjați feliile într - un singur strat pe o foaie de copt de 12 x 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Se amestecă fenicul, 1/2 la un moment dat, cu amestecul de ouă. Ridicați cu o lingură cu fante, scurgeți scurt, apoi adăugați la amestecul de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
6
Se amestecă și se ridică din firimituri.
7
Întindeți bucățile într - un singur strat pe o altă foaie de copt de 12 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți într-un cuptor de 450 până când legumele sunt bine rumenite și vinetele sunt moi când sunt presate, 15 până la 20 de minute; dacă utilizați 1 cuptor, schimbați pozițiile tigaiei după 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Scoateți feniculul din cuptor și aruncați orice firimituri arse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Presărați vinetele cu 1/2 brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
BrânzăBrânză
11
Coaceți până când brânza se rumeneste ușor, încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Între timp, într-o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mediu-mare, amestecați sosul de paste și vinul până la fierbere, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Aranjați cantități egale de vinete și fenicul pe farfurii calde; garnisiți cu frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
FeniculFenicul
14
Se presară cu brânza rămasă. Puneți sosul pe farfurii; adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista