Vinete crocante cu roșii și Mozzarella
Vinete crocante cu roșii și Mozzarellan este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de tortilla, brânză mozzarella, vinete și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Blinele De Vinete Crocante Cu Mozzarella Afumată, Blinele de vinete crocante cu Mozzarella afumată, și Felii de vinete, roșii și Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti impreuna ouale si 1 lingura. apă până se amestecă.
Tăiați roșiile în felii de 16 (1/8 inci grosime).
Așezați roșiile într-un singur strat pe prosoape de hârtie.
Dragă vinete în 1/2 ceasca zdrobit tortilla chips-uri; dip în amestec de ou, și dragă în restul 1 1/2 cesti zdrobit tortilla chips-uri.
Gătiti vinetele, în loturi, în ulei fierbinte într-o tigaie de 10 inci (adâncime de 3 inci) la foc mediu 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Așezați pe un suport de sârmă și presărați sare și piper după gust.
Tăiați rundele de brânză în jumătate. Aranjați vinetele, brânza și roșiile pe un platou de servire; presărați busuioc și stropiți cu oțet balsamic.
Se presară cu sare și piper după gust.