Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele condimentate cu salată Bulgur. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 466 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,0 USD pe porție. 57 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de chimen măcinat, fistic, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Vinete condimentate cu salată de Bulgur, Salată de vinete, linte și Bulgur, și Salată de grâu Bulgur cu roșii și vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Se amestecă 1/4 cană de ulei, următoarele 7 ingrediente și 1/2 linguriță. sare într-un castron mic pentru amestecul de condimente. Scor carne de fiecare jumătate de vinete cu 1/2 "- adânc diagonală crisscrossing linii, spațiere 1 " în afară (nu taie prin piele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Stropiți 1 Lingură. ulei peste partea tăiată a fiecărei jumătăți, permițându-i să se înmoaie. Condimentează ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Perie sau lingura condiment se amestecă peste, împărțind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
5
Așezați vinetele, tăiate cu fața în sus, pe o foaie de copt cu margini. Prăjiți până la moale și foarte fraged în centru, 5060 minute.Între timp, așezați bulgurul într-un castron mare și acoperiți cu 1 1/2 căni de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Bulgur
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Lăsați să se înmoaie timp de 45 de minute pentru a înmuia și absorbi apa. Se amestecă măsline, ceapă, coacăze, pătrunjel, 1/3 cană coriandru, fistic și suc de lămâie. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Coacăze
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De Porumb
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute pentru ca aromele să se contopească. Faceți înainte: salata de vinete și bulgur se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Bulgur
8
Lăsați să stea la temperatura camerei.
9
Serviți vinetele calde sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
10
Așezați o jumătate de vinete pe fiecare farfurie. Puneți o salată de bulgur și o păpușă de iaurt alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Bulgur
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
11
Se presară cu cilantro rămas și se stropesc cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm