Vinete Coapte Libaneze

Vinete Coapte Libaneze
Vinetele coapte libaneze ar putea fi doar middl Est rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $2.28 pe portie. Acest fel principal are 495 calorii, 30g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne de tocană de vită, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Vinete Umplute Libaneze, Vinete umplute în stil libanez, și Vinete Liban (Vinete Libaneze).

Instrucțiuni

1
Tăiați vinetele în felii de jumătate de inch; se presară cu 1 linguriță de sare și se lasă să stea 20 de minute; ștergeți lichidul cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; rumeniti ceapa si tocanati carnea in uleiul incins. Se amestecă nucile și se fierbe încă 2 minute; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De VităCarne De Vită
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Aranjați jumătate din feliile de vinete în fundul unui vas de copt de 9x13 inch; puneți amestecul de vită peste stratul de vinete. Acoperiți amestecul de vită cu feliile de vinete rămase, cartofii și roșiile; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit până când vinetele sunt moi; aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista