Vinetele coapte libaneze ar putea fi doar middl Est rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $2.28 pe portie. Acest fel principal are 495 calorii, 30g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne de tocană de vită, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Vinete Umplute Libaneze, Vinete umplute în stil libanez, și Vinete Liban (Vinete Libaneze).
Instrucțiuni
1
Tăiați vinetele în felii de jumătate de inch; se presară cu 1 linguriță de sare și se lasă să stea 20 de minute; ștergeți lichidul cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; rumeniti ceapa si tocanati carnea in uleiul incins. Se amestecă nucile și se fierbe încă 2 minute; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Vită
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Aranjați jumătate din feliile de vinete în fundul unui vas de copt de 9x13 inch; puneți amestecul de vită peste stratul de vinete. Acoperiți amestecul de vită cu feliile de vinete rămase, cartofii și roșiile; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit până când vinetele sunt moi; aproximativ 1 oră.