Vinete chinezești calde și acre
Vinete chineză fierbinte și acru ar putea fi doar Chineză rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 92 de cenți pe porție. O porție conține 143 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Un amestec de oțet de vin, amidon de porumb, piper chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Supă caldă și acră, Vinete Chinezești Fierbinți (Vinete), și Vinete chinezești în sos picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cuburile de vinete într-un castron mare și presărați cu sare. Umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi și lăsați să stea 30 de minute. Clătiți bine și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia, oțetul de vin roșu, zahărul, ardeiul chile, amidonul de porumb și uleiul de chili. Puneți sosul deoparte.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare. Prăjiți vinetele până când este fragedă și începe să se rumenească, 5 până la 10 minute.
Se toarnă sosul și se gătește și se amestecă până când sosul este gros și vinetele sunt acoperite uniform.