Vinete Chinezești Calde Și Acre
Vinetele chinezești calde și acre ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 144 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 106 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sare, vinete lungi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Încercați Supă caldă și acră, Vinete Chinezești Fierbinți(Vinete), și Vinete chinezești în sos picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cuburile de vinete într-un castron mare și presărați cu sare. Umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi și lăsați să stea 30 de minute. Clătiți bine și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia, oțetul de vin roșu, zahărul, ardeiul chile, amidonul de porumb și uleiul de chili. Pune sosul deoparte.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare. Prăjiți vinetele până când este fragedă și începe să se rumenească, 5 până la 10 minute.
Se toarnă sosul și se gătește și se amestecă până când sosul este gros și vinetele sunt acoperite uniform.