Vinete Chinezești Calde Și Acre

Vinete Chinezești Calde Și Acre
Vinetele chinezești calde și acre ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 144 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 106 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sare, vinete lungi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Încercați Supă caldă și acră, Vinete Chinezești Fierbinți(Vinete), și Vinete chinezești în sos picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cuburile de vinete într-un castron mare și presărați cu sare. Umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi și lăsați să stea 30 de minute. Clătiți bine și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia, oțetul de vin roșu, zahărul, ardeiul chile, amidonul de porumb și uleiul de chili. Pune sosul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Ulei De ChiliUlei De Chili
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare. Prăjiți vinetele până când este fragedă și începe să se rumenească, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Se toarnă sosul și se gătește și se amestecă până când sosul este gros și vinetele sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista