Vinete B. C. C. Ruk

Vinete B. C. C. Ruk
Vinete B Cincrukrek ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 389 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,55 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de ardei blânzi, aluat phyllo, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Ceapa Borek, Purslane Borek, și Halfmoon Borek pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa și ardeii, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați roșiile și gătiți până se înmoaie și lichidul lor s-a evaporat, aproximativ 10 minute. Se amestecă vinetele și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Transferați legumele într-un castron și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Preîncălziți cuptorul la 400 și ungeți ușor un vas de copt din sticlă de 9 pe 13 inci. Într-un castron mediu, bateți ouăle cu laptele și 1/2 cană de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Așezați o foaie de filo pe o suprafață de lucru și periați cu amestecul de ouă; repetați până când aveți un teanc de 4 foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Transferați teancul în vasul de copt și întindeți deasupra o treime din amestecul de vinete. Repetați stratificarea încă de două ori cu foile de filo periate și umplutura de vinete, apoi terminați cu un teanc de filo periat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Tăiați ușor filoul care depășește și trageți-l sub el însuși.
9
Ungeți orice amestec de ouă rămas deasupra brekului și coaceți timp de aproximativ 45 de minute, până când este auriu profund deasupra și sfârâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Lăsați brekul să se odihnească timp de 20 de minute înainte de a-l tăia în pătrate și de a servi.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista