Vinete B. C. C. Ruk

Vinete B. C. C. Ruk
Vinete B Cincrukrek ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 389 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,55 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de ardei blânzi, aluat phyllo, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Ceapa Borek, Purslane Borek, și Halfmoon Borek pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și ardeii, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați roșiile și gătiți până se înmoaie și lichidul lor s-a evaporat, aproximativ 10 minute. Se amestecă vinetele și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Transferați legumele într-un castron și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Preîncălziți cuptorul la 400 și ungeți ușor un vas de copt din sticlă de 9 pe 13 inci. Într-un castron mediu, bateți ouăle cu laptele și 1/2 cană de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Așezați o foaie de filo pe o suprafață de lucru și periați cu amestecul de ouă; repetați până când aveți un teanc de 4 foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Transferați teancul în vasul de copt și întindeți deasupra o treime din amestecul de vinete. Repetați stratificarea încă de două ori cu foile de filo periate și umplutura de vinete, apoi terminați cu un teanc de filo periat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Tăiați ușor filoul care depășește și trageți-l sub el însuși.
9
Ungeți orice amestec de ouă rămas deasupra brekului și coaceți timp de aproximativ 45 de minute, până când este auriu profund deasupra și sfârâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Lăsați brekul să se odihnească timp de 20 de minute înainte de a-l tăia în pătrate și de a servi.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista