Vinete afumate pur aprox. e
Vinetele afumate pur și simplu sunt un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 84 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână vinete, suc de lămâie, iaurt de oală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Baba Ghannouj (Piure De Vinete Afumate), O Sărbătoare De Toamnă / Dhal De Vinete Afumate, și Salată dublă de tăiței Thailandezi cu vinete afumate, mango și avocado.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foarte fierbinte. Feliați vinetele pe jumătate pe lungime, apoi grătiți timp de 25 de minute, rotind ocazional, până când pielea moale va rămâne fermă, dar carnea se va înmuia. Ridicați vinetele de pe grătar și lăsați până se răcește suficient pentru a le manipula.
Folosind un cuțit ascuțit, marcați carnea la grătar și scoateți carnea cu o lingură. Sfat într-un castron și mash cu o furculiță până când obțineți o pulpă groasă. Bateți sucul de lămâie și usturoiul.
Adăugați iaurtul și mărarul și condimentați.