Vinaigreta proaspătă de piersici-busuioc este o fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 48 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piersică, busuioc, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată proaspătă de piersici și busuioc, Salată de piersici cu roșii, Fetan și vinetă de busuioc, și Salată proaspătă de piersici, busuioc și Burrata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 5 ingrediente până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Bateți în ulei de măsline. Se amestecă piersica tocată și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Busuioc
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate