Vinaigreta de praz cu brânză Burrata și muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 455 calorii, 22g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $2.6 pe portie. Un amestec de pâine de țară, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Praz Aburit În Muștar Și Vinetă De Caper, Halibut La Grătar Și Praz Cu Vinetă De Muștar, și Praz aburit cu vinetă de muștar-șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 250 buc. F. prăjiți semințele de muștar în tigaie peste mediucăldură până începe să se întunece și să apară,aproximativ 5 minute; se transferă în castron și se răcește.Se macină semințele în pulbere în moara de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Muștar
Semințe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
Cuptor
2
Bateți muștarul din cereale integrale,vinul, uleiul și semințele de muștar măcinate în castron mediu. Se condimentează acoperirea cu muștar cu sare șipiper. Aruncați bucățile de pâine și acoperiți bolul mare pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale Integrale
Pudră De Muștar
Muștar
Pâine
Semințe
Sare
Vin
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Întindeți pâineape foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți bucățile de pâine până se usucă șiușor colorat, amestecând ocazional, aproximativ1 oră 15 minute. Se răcește complet. Folosind masher de cartofi, zdrobiți grosolan pâinea pe foaie. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți în cuptorul 350 F cu 4 până la 5 minute înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Așezați primele 3 ingrediente încastron mediu. Treceți treptat în ulei. Sezonvinaigrette după gust cu sare și pepper.DO înainte: se poate face cu 3 zile înainte.Acoperi; rece. Aduceți la temperatura camerei șise amestecă înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Poziționați suportul în centrul cuptoruluiși preîncălziți la 450 buc.
2
Tăiați prazul în jumătateîn lungime. Clătiți sub apă rece pentru a îndepărta orice nisip dintre straturi; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aranjați prazul, tăiat cu fața în jos, într-un singur strat în sticlă de coacere de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Apă
3
Se toarnă bulion peste; stropiți cu ulei. Topcu crengute de cimbru și felii de lămâie. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic, apoi folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Bulion
Lămâie
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Folie De Aluminiu
4
Coaceți prazul 35 de minute. Descoperă; aruncarelămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Coaceți prazul descoperit până când este foarte fraged și rumenit, iar lichidul este aproape evaporat, aproximativ 50 de minute. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Serviți sau lăsați să stea până la 2 ore
7
Aranjați 2 praz pe fiecare farfurie; stropițicu vinetă, pesmet și pătrunjel.Aranjați brânza alături.