Vinaigretă Cu Roșii Carbonizate

Vinaigretă Cu Roșii Carbonizate
Vinaigreta cu roșii carbonizate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 88 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, zahăr brun ferm, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 31%. Încercați Mahimahi cu ceapă carbonizată, roșii și vinetă Tapenade, Salată de varză picantă cu vinaigretă Jalapeincarro și Cotija, și Salsa De Roșii Carbonizate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și miez roșiile; se taie pe jumătate pe lungime. Puneți jumătățile, tăiate cu fața în sus, într-o tigaie de tort de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
2
Perie tăiate părți cu un total de 2 lingurite de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se presară uniform cu zahăr granulat și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când roșiile se rumenesc, 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Lasă să se răcească.
6
Într-un blender, rotiți roșiile, oțetul balsamic, oțetul de vin roșu, restul de 4 lingurițe de ulei de măsline, zahăr brun și busuioc până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista