Vinaigretă Cu Roșii Carbonizate
Vinaigreta cu roșii carbonizate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 88 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, zahăr brun ferm, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 31%. Încercați Mahimahi cu ceapă carbonizată, roșii și vinetă Tapenade, Salată de varză picantă cu vinaigretă Jalapeincarro și Cotija, și Salsa De Roșii Carbonizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și miez roșiile; se taie pe jumătate pe lungime. Puneți jumătățile, tăiate cu fața în sus, într-o tigaie de tort de 9 inci.
Perie tăiate părți cu un total de 2 lingurite de ulei.
Se presară uniform cu zahăr granulat și 1/4 linguriță sare.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când roșiile se rumenesc, 35 până la 45 de minute.
Într-un blender, rotiți roșiile, oțetul balsamic, oțetul de vin roșu, restul de 4 lingurițe de ulei de măsline, zahăr brun și busuioc până se omogenizează.
Se adaugă sare și piper după gust.