Vin Roșu Prune Savura
Gustul de prune de vin roșu ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 3. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 545 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de suc de portocale, semințe de coriandru, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune, Tartă Feta cu gust de smochine și prune, și Gust de prune condimentat sau Chutney pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, combinați coaja de portocală, sucul de portocale, vinul, 3/4 cană zahăr, cardamom, coriandru și ghimbir. Se fierbe la foc mare până se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 20 de minute.
Între timp, clătiți prunele și tăiați-le în bucăți; aruncați gropile.
Adăugați prune la sosul redus. Se fierbe rapid, amestecând des, până când fructele sunt foarte moi și amestecul se reduce la aproximativ 3 căni, aproximativ 25 de minute. Gustați și adăugați zahăr suplimentar, dacă doriți, apoi fierbeți încă 2 până la 3 minute.
Se servește cald, rece sau rece.