Vin Roșu-Paste De Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vinul roșu-pasta de roșii. Această rețetă servește 6 și costă 1,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 397 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați toppinguri: busuioc, parmezan, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste de vin alb cu sos de roșii, Paste de roșii cu vin alb și spanac, și Chiftele de porc cu Pastan în sos de vin de roșii.
Instrucțiuni
Sotati usturoiul in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu 1 minut sau pana se rumeneste usor. Se amestecă cu grijă vinul și următoarele 5 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, 20 de minute sau până se îngroașă.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgere. Amestecați pastele fierbinți, brânza mozzarella și 1/3 cană de parmezan într-un castron mare de servire, aruncând pentru a acoperi până când brânzeturile încep să se topească.
Se toarnă sosul de roșii peste amestecul de paste și se amestecă pentru a se combina.
Serviți imediat cu toppingurile dorite.
Paste cu vin roșu-roșii și friptură: pregătiți sosul conform instrucțiunilor. Se amestecă 2 căni de friptură gătită feliată subțire în amestec de roșii înainte de a fierbe. Se fierbe 20 de minute sau până se îngroașă. Înlocuiți pastele penne de 12 uncii cu spaghete subțiri.
Vin alb-paste cu roșii și scoici: pregătiți sosul conform instrucțiunilor, înlocuind vinul alb uscat cu vinul roșu. Se amestecă 2 cutii scurse (5 uncii) scoici tocate în amestecul de roșii chiar înainte de a arunca cu amestec de paste.