Vin roșu coaste scurte necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru $ 9.47 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 2098 calorii, 75g de proteine, și 181g de grăsime. Dacă aveți coaste scurte de vită, conserve de roșii, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare includ Vin Roșu Fiert Coaste Scurte, Coaste scurte cu vin și smântână, și Vin Roșu Fiert Coaste Scurte.
Instrucțiuni
1
Presărați coaste uniform cu 1/2 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Gătiti coaste, în loturi, într-un cuptor olandez mare rezistent la cuptor la foc mediu-mare 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scoateți coastele într-un castron mare și scurgeți cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Reduceți căldura la mediu; adăugați usturoiul și următoarele 3 ingrediente în cuptorul olandez. Gatiti, amestecand ocazional, 6-7 minute sau pana cand legumele sunt fragede si rumenite. Se amestecă roșiile și următoarele 5 ingrediente. Întoarceți coastele la cuptorul olandez și aduceți la fierbere; acoperiți bine cu folie de aluminiu și capac grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Coaceți la 350 timp de 3 1/2 până la 4 ore sau până când coastele sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Îndepărtați coastele și ierburile. Aruncați ierburile; păstrați coastele calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Scurgeți amestecul de legume printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se toarnă sosul într-o ceașcă de măsurare cu 8 pahare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
8
Lăsați să stea 30 de minute și degresați grăsimea din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
9
Adăugați sosul și legumele strecurate înapoi în cuptorul olandez. Reveniți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți, neacoperit, 20 de minute sau până se îngroașă.