Vin Fiert German (GLS...........)
Vinul Mullled German (Glincormhwein) ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 16 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 92 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână portocale, păstăi de cardamom, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Glcucurhwein (Vin Fiert), Vin fiert – nu trebuie confundat cu vinul de mucegai, și Vin Fiert {Vin Fierbinte-Vin Chaud} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de la lămâi și portocale în fâșii largi, evitând miezul alb; așezați coaja într-o cratiță mare. Suc de lămâi și portocale și adăugați sucul în tigaie.
Așezați cuișoarele și cardamomul într-o bucată mică de pânză de brânză, legați-o strâns cu sfoară de măcelar și adăugați mănunchiul în cratiță.
Adăugați zahărul, apa și bețișoarele de scorțișoară, așezați tigaia la foc mare și aduceți la foc mic, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți căldura la minim și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul este redus cu aproximativ o treime, aproximativ 20 de minute.
Adăugați vinul roșu și țuica, amestecați pentru a combina și aduceți doar la foc mic (nu lăsați să fiarbă).
Scoateți de pe foc și îndepărtați și aruncați pachetul de condimente înainte de servire.