Vin Fiert German (GLS...........)

Vin Fiert German (GLS...........)
Vinul Mullled German (Glincormhwein) ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 16 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 92 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână portocale, păstăi de cardamom, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Glcucurhwein (Vin Fiert), Vin fiert – nu trebuie confundat cu vinul de mucegai, și Vin Fiert {Vin Fierbinte-Vin Chaud} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de la lămâi și portocale în fâșii largi, evitând miezul alb; așezați coaja într-o cratiță mare. Suc de lămâi și portocale și adăugați sucul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PortocaliuPortocaliu
LămâieLămâie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Așezați cuișoarele și cardamomul într-o bucată mică de pânză de brânză, legați-o strâns cu sfoară de măcelar și adăugați mănunchiul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
3
Adăugați zahărul, apa și bețișoarele de scorțișoară, așezați tigaia la foc mare și aduceți la foc mic, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți căldura la minim și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul este redus cu aproximativ o treime, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați vinul roșu și țuica, amestecați pentru a combina și aduceți doar la foc mic (nu lăsați să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
5
Scoateți de pe foc și îndepărtați și aruncați pachetul de condimente înainte de servire.

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca Heinz Eifel Shine Dornfelder dulce roșu. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 3,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista