Vin Fiert Fierbinte
Vinul fiert fierbinte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 9 și costă $1.27 pe portie. O porție conține 115 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de apă, zahăr, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 10%. Încercați Vin fiert – nu trebuie confundat cu vinul de mucegai, Vin Fiert {Vin Fierbinte-Vin Chaud}, și Vin Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă apa și zahărul împreună într-o cratiță până se dizolvă zahărul.
Adăugați lămâie, cuișoare și băț de scorțișoară; aduceți amestecul la fierbere și gătiți până când aromele se combină, aproximativ 10 minute. Se strecoară și se întoarce amestecul de apă în cratiță; aruncați lămâia, cuișoarele și bățul de scorțișoară.
Se amestecă vinul bordo în amestecul de apă; se încălzește până la fierbinte, dar nu fierbe, 5 până la 10 minute.
Se servește pătat cu nucșoară.