Vinul fierbinte condimentat ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă $1.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 188 calorii. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână vin nealcoolic, coajă de portocale, cuișoare suplimentare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Vin Fierbinte Condimentat, Vin condimentat, și Vin Condimentat.
Instrucțiuni
1
Încălziți toate ingredientele, cu excepția vinului, felii de portocale și cuișoare suplimentare la fierbere în cuptorul olandez, amestecând ocazional; reduceți căldura. Simmer descoperit 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Îndepărtați coaja de portocală și condimentele. Se amestecă vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Se încălzește doar până la cald (nu se fierbe).
4
Se servește fierbinte în căni sau pahare rezistente la căldură.
5
Garnisiți fiecare porție cu felie de portocală împânzită cu cuișoare întregi suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat