Vin De Păpădie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați vinul de păpădie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 252 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 4,25 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, lămâie meyer, portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați vin de păpădie, Vin De Păpădie Simplu, Fructat, și Jeleu De Păpădie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați florile de păpădie într-un recipient mare rezistent la căldură.
Se toarnă apă clocotită deasupra. Acoperiți și lăsați să se absoarbă cel puțin 4 ore și până la 24 de ore. Când faceți vin de păpădie, curățenia este esențială. Asigurați-vă că blaturile de bucătărie, mâinile și toate ustensilele sunt sterile.
Turnați ceaiul rezultat printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-o oală mare sau o cratiță, apăsând petalele pentru a extrage cât mai multă aromă. Aruncați florile și aduceți ceaiul la fierbere.
Puneți zahărul într-un borcan rezistent la căldură de 1 galon.
Se toarnă ceaiul de păpădie fierbinte în borcan și se amestecă pentru a se dizolva.
Adăugați felii de lămâie și portocală. Acoperiți borcanul și lăsați lichidul să stea timp de 2 săptămâni la temperatura camerei, agitând la fiecare două zile.
Turnați vinul de păpădie printr-o strecurătoare cu ochiuri fine căptușită cu un filtru de cafea într-un recipient curat.
Serviți sau acoperiți și păstrați la frigider până la 3 săptămâni.
Fermentarea Vinurilor Cu Flori
Unele dintre florile care fac vinuri minunate de flori includ roz (dianthus), liliac, lavandă, crin de zi, Floare de soc, violet, lalea, flori de plante, trandafiri și panseluțe. Schimbați în cantități egale orice flori doriți, cu excepția lavandei; deoarece are o aromă deosebit de puternică, lavanda trebuie folosită întotdeauna în cantități puțin mai mici.
Retipărit cu permisiunea de la gătit cu flori: rețete dulci și sărate cu petale de trandafir, liliac, lavandă și alte flori comestibile de Miche Bacher; fotografie de Miana Jun. Drepturi de autor 2013 de Miche Bacher; fotografii 2013 de Quirk Productions, Inc. Publicat de Quirk Books.