Vin Alb Fiert
Vinul alb fiert necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 42 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 17 cenți pe porție. Un amestec de zahăr, miere, portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Vin alb fiert, Vin Alb Fiert, și Vin Alb Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți lămâia, portocala și kumquatele și feliați-le subțire, aruncând semințele; sferturați feliile de portocale. Puneți fructele într - o tigaie de 4 până la 5 litri.
Adăugați miere, zahăr (folosiți cantitatea mai mică dacă preferați băuturile pe partea tartă, cu atât mai mare dacă doriți o aromă mai dulce), cuișoare și ienibahar. Cu un cuțit, tăiați bețișoarele de scorțișoară pe lungime în benzi mai subțiri.
Adăugați scorțișoară și 2 căni de apă în tigaie; aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți ușor timp de 5 minute.
Se toarnă vinul în baza de citrice fierbinte (vezi notele) și se încălzește până la abur, aproximativ 8 minute. Păstrați cald la foc mic. Puneți în cupe sau pahare de vin rezistente la căldură.