Vin Alb Fiert
Vinul alb fiert ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 17 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 42 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar, miere, kumquats și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Vin alb fiert, Vin Alb Fiert, și Vin alb fiert cu coniac de pere.
Instrucțiuni
Clătiți lămâia, portocala și kumquats și feliați-le subțire, aruncând semințele; sferturiți feliile de portocală. Puneți fructele într-o tigaie de 4 până la 5 litri.
Adăugați miere, zahăr (folosiți cantitatea mai mică dacă preferați băuturile pe partea tartă, cu atât mai mare dacă doriți o aromă mai dulce), cuișoare și ienibahar. Cu un cuțit, tăiați bețișoarele de scorțișoară pe lungime în fâșii mai subțiri.
Adăugați scorțișoară și 2 căni de apă în tigaie; aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți ușor timp de 5 minute.
Se toarnă vinul în baza de citrice fierbinte (vezi notele) și se încălzește până la abur, aproximativ 8 minute. Păstrați cald la foc mic. Polonic în cupe rezistente la căldură sau ochelari de vin.