Vidalia Oleksandria Oleksandria Oleksandria
Vidalia paie de ceapă (șiruri de ceapă) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 97 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 293 calorii. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Un amestec de boia, piper măcinat, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Sfori de ceapă vidaliană cu aioli de hrean, Șiruri De Ceapă, și Șiruri De Ceapă Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă zară într-un castron.
Puneți feliile de ceapă în zară, acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 1 oră.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 400 grade F (200 grade C).
Bateți făina, făina de porumb, sarea, piperul negru, ardeiul cayenne și ardeiul împreună într-un bol. Lucrând în loturi, îndepărtați ceapa din zară, lăsând excesul de lichid să se scurgă, așezați ceapa în amestecul de făină și aruncați pentru a acoperi. Agitați orice amestec de făină în exces de pe ceapă.
Gătiti inelele de ceapă în uleiul preîncălzit până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Transferați inelele cu o lingură pliată pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge.