Vidalia Inox Ceapa Dip

Vidalia Inox Ceapa Dip
Vidalia dip ceapa XV ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 500 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, brânză elvețiană, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Dulce Vidalian Ceapa Dip, Baie De Ceapă Vidaliană, și Baie De Ceapă Vidaliană.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa dulce in unt fierbinte pana se rumeneste, 5 pana la 7 minute; transferați într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă DulceCeapă Dulce
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați maioneză în ceapă și amestecați; se toarnă într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Presărați brânză elvețiană peste amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea de sus este barbotare și ușor de aur, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista