Vidalia Inox Ceapa Dip
Vidalia dip ceapa XV ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 500 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, brânză elvețiană, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Dulce Vidalian Ceapa Dip, Baie De Ceapă Vidaliană, și Baie De Ceapă Vidaliană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa dulce in unt fierbinte pana se rumeneste, 5 pana la 7 minute; transferați într-un bol.
Adăugați maioneză în ceapă și amestecați; se toarnă într-un vas de copt de 9x13 inci.
Presărați brânză elvețiană peste amestec.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea de sus este barbotare și ușor de aur, aproximativ 35 de minute.