Vidalia Ceapa Tarte
Vidalian ceapa Tarte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 48 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 65 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Vidalian Ceapa Dip, Vidalian Ceapa Dip, și Vidalian Ceapa Dip.
Instrucțiuni
Topiți 2 Linguri. unt într-o tigaie mare, grea, la foc mic.
Adăugați ceapă, 1/2 linguriță. sare și cimbru; gatiti pana se inmoaie si se rumeneste usor, 30 de minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Așezați un raft în treimea superioară a cuptorului și altul în treimea inferioară; Preîncălziți cuptorul la 204°. înveliți 2 foi de copt cu spray de gătit.
Se amestecă făina, praful de copt, zahărul și restul de 1/2 linguriță. sare într-un castron.
Tăiați restul de 6 linguri. unt în bucăți mici și se adaugă la amestecul de făină.
Tăiați untul folosind degetele, 2 cuțite sau un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Se amestecă laptele cu o furculiță doar până când făina este umezită uniform.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și trageți împreună într-o singură bucată cu mâinile făinoase. Împărțiți aluatul în 48 de Movile (aproximativ 1/2 lingură. fiecare); rotiți fiecare într-o bilă și așezați-o pe foi de copt. Cu o linguriță lingură de măsurare, apăsați o indentare în centrul fiecărei bile. Se amestecă amestecul de ceapă în indentări.
Coaceți, rotind tigăile la jumătatea drumului, până devin aurii, 12 până la 15 minute.