Vichyssoise de stridii Kumumoto și caviar Regal Sterling
Vichyssoise de stridii Kumumoto și Royal Sterling Caviar este un fără gluten și pescatarian felul principal. Pentru $ 3.03 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 314 calorii, 28G de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați gelatină argintie, gelatină, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sterling Cooper Blini cu Caviar, Sterling Cooper Sling Cocktail, și Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Desfaceți stridiile și separați sucul de carne, rezervându-le pe ambele la frigider. Curățați foarte bine cojile de jos și rezervați-le pentru mai târziu.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
(recomandat: Sos A1)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Apă Pentru A Permite
1
Încălziți untul și prazul într-o cratiță mică la foc mic și gătiți până când prazul se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați cartofii și apa și fierbeți până când cartofii sunt fragede. Se răcește și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se toarnă într-un blender și se piurează cu crema și spanacul albit pentru a obține o culoare verde mentă deschisă. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Bateți Creme fraiche pe vârfuri moi într-un mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Biscuiți Oreo Tăiați
2
Încălziți 1/2 cană din baza vichyssoise într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Adăugați gelatina înflorită la bază. Ori în frisca creme fraiche și 1/2 cana mai mult de bază vichyssoise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Bomboane Runts
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
4
Pentru a face glazura de stridii: aduceți 3 linguri de sucuri de stridii rezervate la fiert într-o cratiță mică. Se strecoară printr-un filtru de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Adăugați gelatina înflorită în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
6
Lăsați să se răcească, dar nu suficient pentru a seta.
7
Pentru a termina: umpleți cele 8 cochilii de stridii rezervate aproximativ 3/4 pline cu mousse vichyssoise și așezați o stridie deasupra. Păstrați la rece și periați cu glazura de stridii încă lichidă. Repetați periajul până când întreaga stridie are o strălucire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
(recomandat: Sos A1)
Dressing Japonez De Susan Preparat
8
Garnisiți cu o quenelle de caviar, floare de arpagic și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caviar
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)