Vichyssoise de stridii Kumumoto și caviar Regal Sterling

Vichyssoise de stridii Kumumoto și caviar Regal Sterling
Vichyssoise de stridii Kumumoto și Royal Sterling Caviar este un fără gluten și pescatarian felul principal. Pentru $ 3.03 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 314 calorii, 28G de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați gelatină argintie, gelatină, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sterling Cooper Blini cu Caviar, Sterling Cooper Sling Cocktail, și Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Desfaceți stridiile și separați sucul de carne, rezervându-le pe ambele la frigider. Curățați foarte bine cojile de jos și rezervați-le pentru mai târziu.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
Încălziți untul și prazul într-o cratiță mică la foc mic și gătiți până când prazul se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați cartofii și apa și fierbeți până când cartofii sunt fragede. Se răcește și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se toarnă într-un blender și se piurează cu crema și spanacul albit pentru a obține o culoare verde mentă deschisă. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Bateți Creme fraiche pe vârfuri moi într-un mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Încălziți 1/2 cană din baza vichyssoise într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați gelatina înflorită la bază. Ori în frisca creme fraiche și 1/2 cana mai mult de bază vichyssoise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Bomboane RuntsBomboane Runts
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
4
Pentru a face glazura de stridii: aduceți 3 linguri de sucuri de stridii rezervate la fiert într-o cratiță mică. Se strecoară printr-un filtru de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați gelatina înflorită în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
6
Lăsați să se răcească, dar nu suficient pentru a seta.
7
Pentru a termina: umpleți cele 8 cochilii de stridii rezervate aproximativ 3/4 pline cu mousse vichyssoise și așezați o stridie deasupra. Păstrați la rece și periați cu glazura de stridii încă lichidă. Repetați periajul până când întreaga stridie are o strălucire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Garnisiți cu o quenelle de caviar, floare de arpagic și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaviarCaviar
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista