Vichyssoise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Vichyssoise. O porție conține 41 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 13 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, pudră de curry, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Vichyssoise, Vichyssoise, și Vichyssoise.
Instrucțiuni
Aruncați vârfurile verzi ale prazului și împărțiți prazul pe lungime.
Spălați în apă curentă rece pentru a îndepărta tot nisipul.
Se scurge și se toacă fin.
Curățați și feliați cartofii.
Topiți untul într-o oală mare.
Adăugați prazul și sotati la foc moderat, până se ofilesc.
Adăugați pudra de curry și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați bulionul de pui și cartofii.
Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți timp de
45 de minute până la 1 oră, până când cartofii sunt fragede.
Pureați amestecul într-un robot de bucătărie. Acoperiți și răciți.
Când este gata de servit, amestecați laptele de unt, reglați condimentul.
Se servește în boluri răcite, cu o stropire de arpagic tocat și o măcinare de piper negru.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;