Verrinele de rubarbă cu macadamia sărată se sfărâmă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Verrinele de rubarbă cu macadamia sărată. Această rețetă servește 8 și costă 3,38 USD pe porție. O porție conține 1050 calorii, 11g de proteine, și 76g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză mascarpone, prăjită, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Macadamia dulce și sărată, caju și unt de arțar, Rubarbă crumble, și Rubarbă Crumble pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți rubarba: aduceți zahăr și 1 qt. apă la fiert într-o cratiță mare. Reduceți căldura și fierbeți 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; adăugați hibiscus, coajă și grenadină; și lăsați să stea, acoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grenadină
Hibiscus
3
Între timp, împărțiți rubarba pe lungime, dacă este necesar, astfel încât tulpinile să aibă 1/2 până la 3/4 in. larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
4
Tăiați transversal în 1/4-in. felii.
5
Strecurați siropul fierbinte într-un castron, apoi întoarceți lichidul și coaja în tigaie (aruncați hibiscusul). Reîncălziți pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hibiscus
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
6
Se ia de pe foc și se amestecă rubarba. Acoperiți și lăsați să stea până când rubarba este doar fragedă, 1 oră. Descoperiți și lăsați să se răcească. Se răcește, acoperit, până la rece, cel puțin 2 ore. Tulpina chiar înainte de utilizare, economisind lichid pentru limonadă sau cocktail-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Limonadă
Rubarbă
7
Faceți crumble: Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Bateți untul, sarea și zahărul brun într-un castron cu un mixer până se omogenizează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
9
Adăugați făină și făină de migdale și bateți până când amestecul se reunește. Bate în nuci. Cu degetele, rupeți amestecul în 1/2-in. se aglomerează pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Migdale
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Coaceți până la auriu deschis, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Lasă să se răcească.
12
Faceți Chantilly: puneți smântână, mascarpone, zahăr și coajă într-un bol de amestecare. Răzuiți semințele de vanilie în castron și aruncați păstăia. Bateți până la fel de gros ca frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Mascarpone
Vanilie
Cremă
Semințe
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
13
Servire: lingură 1/2 cană Chantilly în fiecare din cele 8 pahare cu gură largă. Lingură 2 până la 3 linguri. se sfărâmă, apoi 2 până la 3 linguri. rubarba scursă pe fiecare (este posibil să aveți resturi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
14
Garnisiți cu lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
15
* Găsiți hibiscus uscat (numit și Jamaica) pe piețele mexicane sau la worldspice.com (este listat cu ceaiuri de frunze). Găsiți sirop de grenadină cu consumabile pentru cocktailuri. Găsiți făină de migdale, cum ar fi Bob ' s Red Mill, pe culoarul de coacere la supermarketurile bine aprovizionate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grenadină
Hibiscus Uscat
Făină De Migdale
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
16
Faceți înainte: rubarbă până la 3 zile, răcită; se sfărâmă până la 3 zile, etanș la temperatura camerei.