Verrinele de rubarbă cu macadamia sărată se sfărâmă

Verrinele de rubarbă cu macadamia sărată se sfărâmă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Verrinele de rubarbă cu macadamia sărată. Această rețetă servește 8 și costă 3,38 USD pe porție. O porție conține 1050 calorii, 11g de proteine, și 76g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză mascarpone, prăjită, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Macadamia dulce și sărată, caju și unt de arțar, Rubarbă crumble, și Rubarbă Crumble pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți rubarba: aduceți zahăr și 1 qt. apă la fiert într-o cratiță mare. Reduceți căldura și fierbeți 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; adăugați hibiscus, coajă și grenadină; și lăsați să stea, acoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrenadinăGrenadină
HibiscusHibiscus
3
Între timp, împărțiți rubarba pe lungime, dacă este necesar, astfel încât tulpinile să aibă 1/2 până la 3/4 in. larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
4
Tăiați transversal în 1/4-in. felii.
5
Strecurați siropul fierbinte într-un castron, apoi întoarceți lichidul și coaja în tigaie (aruncați hibiscusul). Reîncălziți pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HibiscusHibiscus
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc și se amestecă rubarba. Acoperiți și lăsați să stea până când rubarba este doar fragedă, 1 oră. Descoperiți și lăsați să se răcească. Se răcește, acoperit, până la rece, cel puțin 2 ore. Tulpina chiar înainte de utilizare, economisind lichid pentru limonadă sau cocktail-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LimonadăLimonadă
RubarbăRubarbă
7
Faceți crumble: Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Bateți untul, sarea și zahărul brun într-un castron cu un mixer până se omogenizează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Adăugați făină și făină de migdale și bateți până când amestecul se reunește. Bate în nuci. Cu degetele, rupeți amestecul în 1/2-in. se aglomerează pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De MigdaleFăină De Migdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Coaceți până la auriu deschis, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lasă să se răcească.
12
Faceți Chantilly: puneți smântână, mascarpone, zahăr și coajă într-un bol de amestecare. Răzuiți semințele de vanilie în castron și aruncați păstăia. Bateți până la fel de gros ca frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
MascarponeMascarpone
VanilieVanilie
CremăCremă
SemințeSemințe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
13
Servire: lingură 1/2 cană Chantilly în fiecare din cele 8 pahare cu gură largă. Lingură 2 până la 3 linguri. se sfărâmă, apoi 2 până la 3 linguri. rubarba scursă pe fiecare (este posibil să aveți resturi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
14
Garnisiți cu lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
15
* Găsiți hibiscus uscat (numit și Jamaica) pe piețele mexicane sau la worldspice.com (este listat cu ceaiuri de frunze). Găsiți sirop de grenadină cu consumabile pentru cocktailuri. Găsiți făină de migdale, cum ar fi Bob ' s Red Mill, pe culoarul de coacere la supermarketurile bine aprovizionate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrenadinăGrenadină
Hibiscus UscatHibiscus Uscat
Făină De MigdaleFăină De Migdale
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
16
Faceți înainte: rubarbă până la 3 zile, răcită; se sfărâmă până la 3 zile, etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista