Vermut De Pui

Vermut De Pui
Vermutul de pui ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 307 calorii, 25g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,64 USD pe porție. 4 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți unt, vermut, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pui Cu Vermut, Vermut De Pui, și Poulet au Vin Blanc (pui în vermut).

Instrucțiuni

1
Încălziți 4 linguri de unt într-o tigaie mare grea la foc mediu. Gatiti pieptul de pui pana se rumeneste, intorcand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se toarnă 1/2 cană vermut. Se acoperă, și se fierbe până nu mai roz, și sucuri rula clar, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
3
Într-o cratiță, încălziți 2 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se sotează ceapa până se moale și translucidă, dar nu se rumenesc. Se amestecă 1/4 cană vermut și smântână; se ia de pe foc. Când puiul este gata, turnați sosul. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SmântânăSmântână
VermutVermut
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
SosSos
5
Încălziți suficient timp pentru a încălzi sosul, dar nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista