Verdețuri Simple De Muștar Sotate

Nevoie de un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și garnitură vegetariană? Verdele simplu de muștar sotat ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 47 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de muștar măcinat cu piatră, usturoi, verdeață de muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Verdețuri de muștar sotate cu Pancetta, Saut verdeturi de mustar in Chile Pequin-unt de hamsie, și Cotlete de porc la grătar cu mere Sotate, Inele de ceapă și verdeață de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare cu laturile drepte la foc mediu se adaugă uleiul.
Adăugați usturoiul în uleiul fierbinte.
Se sotează până când usturoiul este înmuiat și parfumat și a infuzat uleiul.
Adăugați verdele de muștar. Condimentează verdeața cu sare și piper și sotează în timp ce se aruncă pentru a se ofili. Odată ofilit adăugați bulionul de pui și amestecați. Ridicați focul la foc mic, apoi coborâți și gătiți încă aproximativ 5 minute.
Se amestecă muștarul de pământ.