Verdețuri De Muștar Sotate
Sauteed mustar verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 129 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de usturoi, oțet de vin, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Verdețuri Simple De Muștar Sotate, Verdețuri de muștar sotate cu Pancetta, și Saut verdeturi de mustar in Chile Pequin-unt de hamsie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se acoperă o tigaie mare cu ulei de măsline și se pune la foc mediu-mare. Aruncați căței de usturoi și un vârf de ardei roșu zdrobit. Gatiti usturoiul pana devine maro auriu si este foarte aromat.
Scoateți usturoiul și aruncați-l.
Se adaugă verdele de muștar și se condimentează cu sare, după gust. Acoperiți și gătiți verdele până când sunt moi și ofilite. Se amestecă oțetul. Gustați pentru condimente și adăugați sare, dacă este necesar.
Transferați verdeața într-un bol de servire și serviți.