Verdeață Sotată Și Fasole De Unt Cu Quinoa De Lămâie
Verde sote și fasole unt cu Quinoan de lamaie este un fără gluten și vegan felul principal. O porție conține 403 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați kale, opțional: piper, quinoa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Saut verdețuri de varză cu unt Miso caramelizat, Saut verdeturi de muștar în Chile pequin-unt de hamsii, și Verdeață Collard și fasole de unt.