Verdeață prăjită cu vin de orez
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Verdeața prăjită cu vin de orez ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 116 calorii, 0g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de gătit, sare, vin de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fidea de orez prăjită cu ouă și verdeață, Verdeață De Păpădie Prăjită, și Verdeață prăjită în sos de stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați verdeața și lăsați să se usuce scurt. Frunzele nu trebuie să fie impecabil de uscate, dar asigurați-vă că nu există exces de apă.
Dacă utilizați verdeață de cartofi dulci, separați tulpinile de frunze.
Tăiați tulpinile în segmente de 1 inch. Puneți deoparte frunzele. Dacă utilizați spanac de apă, tăiați totul în segmente de 2 inci (frunzele și tulpinile de aici sunt mai fragede decât cele ale verdețurilor de cartofi dulci.)
Încălziți wok-ul la foc mare până când aproape fumează. Pentru verdele de cartofi dulci: se învârte în ulei și se adaugă usturoiul și tulpinile verdețurilor de cartofi dulci. Se prăjește un minut; adăugați 2 linguri de vin de orez și continuați să prăjiți.
Adăugați frunzele și prăjiți încă un minut.
Adăugați restul de vin și amestecați câteva secunde, până când lichidul se evaporă.
Presărați sarea și zahărul după gust. Pentru spanacul de apă: rotiți în ulei și adăugați usturoiul, tulpinile și frunzele. Se amestecă un minut; se adaugă vinul de orez și se continuă să se prăjească până se evaporă lichidul.
Presărați sarea și zahărul după gust.