Verdeață prăjită cu carne de porc, Shiitakes și sos de fasole neagră

Verdeața prăjită cu carne de porc, Shiitakes și sos de fasole neagră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $ 4.89 pe portie. O porție conține 284 calorii, 21g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sosul de usturoi de fasole, Cotletele de porc dezosate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce e bine. Încercați Se amestecă carnea de porc prăjită și varza cu sos de fasole neagră, Varză de Bruxelles prăjită și carne de porc în sos de fasole neagră, și Varza de Bruxelles prăjită și carnea de porc în fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți Cotletele de porc pe o foaie de folie de plastic și înfășurați etanș. Înghețați doar până când este ferm la atingere, cel puțin 2 și până la 3 ore.
Tăiați în felii diagonale foarte subțiri.
Într-un castron mic, înmuiați ciupercile în bulion de pui până când sunt moi și flexibile, 20 până la 30 de minute; ocazional lucrați ciupercile cu degetele pentru a elibera orice nisip. Ridicați ciupercile din bulion, stoarcând lichidul. Îndoiți ușor fiecare ciupercă în jumătate, branhiați în afară și tăiați orice tulpini dure.
Se toarnă 1/2 cană de bulion înmuiat într-o cană de măsurare și se lasă deoparte.
Se toarnă 1/4 cană de bulion într-o altă cană de măsurare, lăsând nisipul în urmă și se adaugă apă, dacă este necesar, pentru a face 1/4 cană; se amestecă sosul de fasole neagră.
Între timp, tăierea se termină din legume verzi. Cojiți tulpinile de broccolini, apoi tăiați-le în 3-in. lungimi (dacă este mai mare de 1/3 in., de asemenea, înjumătățiți pe lungime). Clătiți și lăsați deoparte.
Tăiați legumele verzi rămase în 3-in. lungimi, separând grupuri de bok choy în tulpini unice; clătiți împreună și scurgeți.
Setați un wok sau 5-la 6-qt. tigaie la foc mare. Când este fierbinte, se toarnă 2 linguri. ulei și vârtej pentru a acoperi.
Adăugați carne de porc, ceapă și ghimbir și prăjiți, amestecând ocazional, până când carnea este în mare parte gătită, dar încă puțin roz, 1 până la 1 1/2 minute.
Transferați ingredientele pe o farfurie cu o lingură cu fante.
Adăugați tulpini de broccolini, shiitakes și 1/2 cană rezervată bulion de înmuiere pentru a tigaie și acoperi rapid. Gatiti pana cand tulpinile sunt abia fragede, 1 pana la 2 minute. Descoperiți și adăugați 1 lingură rămasă. ulei și restul de legume verzi. Gatiti, amestecand, pana cand frunzele si florile se ofilesc, 1 pana la 1 1/2 minute. Întoarceți amestecul de porc în tigaie împreună cu lichidul de fasole neagră rezervat; gătiți până la barbotare.
* Căutați sos de usturoi de fasole neagră în secțiunea de alimente asiatice din supermarketul dvs. Cumpărați broccoli chinezesc și yu choy la o piață a fermierilor sau la o piață asiatică.