Verdeață picantă cu pansament Balsamic cald

Verdele picant cu pansament Balsamic cald ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 167 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare și piper, ulei de măsline, radicchio și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Verdeață picantă cu pansament Balsamic cald, Verdeață caldă cu vinetă balsamică, și Salată mixtă de verdeață cu pansament cald de nucă.
Instrucțiuni
Aranjați verdele pe un platou mare.
Încălziți uleiul și usturoiul într-o tigaie mică la foc moderat. Fierbeți usturoiul în ulei pentru a infuza aroma.
Scoateți usturoiul din ulei și transferați-l într-un castron mic. Ștergeți tigaia și reveniți la căldură.
Adăugați oțet balsamic. Ridicați căldura la mare și reduceți oțetul cu 1/2, 30 de secunde. Stream ulei în cratiță și amestecați pentru a combina cu oțet.
Stropiți pansamentul peste salată și condimentați verdeața cu sare și piper.