Verdeață fiartă cu ouă de rață conservate
Verdele fiert cu ouă de rață conservate este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 143 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați verdeață de amarant, stoc, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ouă fierte moi, cu crutoane calde și verdeață, Batu (rață conservată din Piacenza), și Ouă scoțiene – ce ar putea bate ouăle fierte prăjite adânc atunci când sunt acoperite cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Alegeți verdele amarant pentru tulpinile dure. Se spală și se lasă deoparte.
Curățați ouăle de rață conservate și tăiați ouăle în 8 segmente fiecare.
Încălziți wok-ul la foc mare.
Adăugați uleiul și usturoiul și amestecați până când usturoiul începe să se rumenească.
Adăugați verdele amarant și amestecați până când frunzele sunt ofilite și tulpinile sunt fragede.
Adăugați bulionul sau apa și aduceți la fierbere.
Se adauga ouale si se fierbe timp de un minut, până când doar bătut prin, adăugând sare după gust.