Verdeață de primăvară cu pansament cu lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați verdeața de primăvară cu pansament cu lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 51 calorii. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo servește 8 și costă 98 cenți pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Un amestec de coajă de lămâie, primăvară, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 95%. Pui și verdeață de primăvară cu un dressing de Arkulai, Mazăre și verdeață de primăvară cu pansament Cacio e Pepe, și Verdeață De Primăvară Cu Căpșuni Și Pansament Cu Miere-Pepene Verde sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pentru a face pansamentul, amestecați usturoiul, sucul de lămâie și coaja, uleiul de măsline și unele condimente împreună. Aduceți o tigaie mare cu apă la fiert, apoi adăugați broccoli și verdeață și gătiți timp de aproximativ 5 minute până se înmoaie.
Se scurge bine, apoi se aruncă prin pansament și se servește.