Verdeață De Muștar Fiert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați muștarul fiert. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 99 calorii. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, ulei de măsline, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană, Verdeață De Muștar Fiert, și Verdeață De Muștar Fiert Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați uleiul într-o tigaie sote setată la foc mediu, suficient de mare pentru a menține verdele așezat plat.
Adăugați ceapa, șalota și usturoiul. Gătindu-le până când sunt parfumate și abia încep să se coloreze, aproximativ 8 minute.
Se toarnă bulionul de pui peste amestec și se adaugă fulgii de ardei roșu. Aduceți bulionul la fierbere, apoi coborâți focul la foc mic și așezați verdeața deasupra. Rotiți tigaia pentru a obține verdele acoperit cu lichid și gătiți 15 minute. Întoarceți întreaga grămadă de verdeață o dată sau de două ori în timpul gătitului folosind o spatulă pentru a le menține așezate plat pentru prezentare. Condimentează-le cu sare și piper în timp ce le întorci.Opriți focul și adăugați oțetul de vin roșu, învârtind din nou tigaia pentru a acoperi verdeața. Glisați cu grijă verdele pe un platou de servire și presărați cu semințe de muștar.