Verdeață De Modă Veche

Verdeață De Modă Veche
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și garnitură întreagă de 30? Verdele de modă veche ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 353 calorii. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jareți de șuncă, oțet de piper, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană, și Varză Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 3 ingrediente și 1 qt. apă într-un cuptor olandez mare. Se aduce la fierbere; se fierbe, neacoperit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Tăiați și aruncați tulpinile groase de pe fundul frunzelor verzi. Rupeți frunzele în bucăți de 2 inci.
3
Așezați frunzele într-un castron mare cu apă. Swish frunze în jurul pentru a elimina orice murdărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scoateți frunzele din vas și aruncați apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați frunze la cuptorul olandez; se amestecă. (Oala va fi plină, dar frunzele se vor găti.) Acoperiți și fierbeți, amestecând la fiecare 30 de minute, timp de 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Îndepărtați cârligele de șuncă; scoateți carnea din jareți și tocați. Aruncați orice grăsime. Întoarceți carnea la cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham HockHam Hock
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Serviți verdeața cu o lingură cu fante. Treceți cu oțet de ardei iute. Rezervă și bucurați-vă potlikker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
OțetOțet
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista