Verdeață De Modă Veche

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și garnitură întreagă de 30? Verdele de modă veche ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 353 calorii. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jareți de șuncă, oțet de piper, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană, și Varză Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 3 ingrediente și 1 qt. apă într-un cuptor olandez mare. Se aduce la fierbere; se fierbe, neacoperit, 1 oră.
Tăiați și aruncați tulpinile groase de pe fundul frunzelor verzi. Rupeți frunzele în bucăți de 2 inci.
Așezați frunzele într-un castron mare cu apă. Swish frunze în jurul pentru a elimina orice murdărie.
Scoateți frunzele din vas și aruncați apa.
Adăugați frunze la cuptorul olandez; se amestecă. (Oala va fi plină, dar frunzele se vor găti.) Acoperiți și fierbeți, amestecând la fiecare 30 de minute, timp de 1 1/2 ore.
Îndepărtați cârligele de șuncă; scoateți carnea din jareți și tocați. Aruncați orice grăsime. Întoarceți carnea la cuptorul olandez.
Serviți verdeața cu o lingură cu fante. Treceți cu oțet de ardei iute. Rezervă și bucurați-vă potlikker.