Verdeață de iarnă și caserolă de cartofi
Verdele de iarnă și caserola de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 167 calorii. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sare, verdeață de muștar, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Caserola de cartofi dulci, conopidă și verdeață, Gratin De Verdeață De Iarnă, și Verdeață De Iarnă Și Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aduceți apa la fiert într-un cuptor olandez.
Adăugați varză și muștar și gătiți 5 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Aranjați 2 căni de felii de cartofi într-un singur strat într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit; se acoperă cu 1 cană de ceapă.
Se presară cu 1/4 linguriță sare; se acoperă cu jumătate din amestecul de kale.
Presărați amestecul de varză cu 1/2 cană de brânză. Repetați straturile o dată, terminând cu amestecul de kale. Top kale amestec cu restul de 2 cani de cartofi, si se presara cu restul de 1/2 cana de branza.
Se toarnă bulionul uniform peste amestecul de cartofi și se presară cu 1/4 linguriță de sare rămasă. Acoperiți cu folie.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți 30 de minute sau până când se rumenesc ușor și cartofii sunt fragezi.