Verdeață de iarnă și caserolă de cartofi

Verdeață de iarnă și caserolă de cartofi
Verdele de iarnă și caserola de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 167 calorii. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sare, verdeață de muștar, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Caserola de cartofi dulci, conopidă și verdeață, Gratin De Verdeață De Iarnă, și Verdeață De Iarnă Și Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aduceți apa la fiert într-un cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adăugați varză și muștar și gătiți 5 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
KaleKale
4
Se scurge; pus deoparte.
5
Aranjați 2 căni de felii de cartofi într-un singur strat într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit; se acoperă cu 1 cană de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Se presară cu 1/4 linguriță sare; se acoperă cu jumătate din amestecul de kale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Presărați amestecul de varză cu 1/2 cană de brânză. Repetați straturile o dată, terminând cu amestecul de kale. Top kale amestec cu restul de 2 cani de cartofi, si se presara cu restul de 1/2 cana de branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
KaleKale
8
Se toarnă bulionul uniform peste amestecul de cartofi și se presară cu 1/4 linguriță de sare rămasă. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Coaceți la 350 timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți 30 de minute sau până când se rumenesc ușor și cartofii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista