Verdeață Curry
Curried Collard Greens ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 25 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 23 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ghimbir măcinat, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană, și Varză Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul cu ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gatiti, amestecand des, pana se inmoaie usor, aproximativ 2 minute.
Adăugați verdeață și gătiți, amestecând ocazional, până când verdeața s-a ofilit, aproximativ 5 minute.
Se amestecă în usturoi, curry, ghimbir, sare și piper și saut timp de 1 minut. Se amestecă bulionul și vinul, se fierbe, se acoperă, se reduce focul la minim și se fierbe, amestecând ocazional, până când verdeața este fragedă, aproximativ 20 de minute.