Verdeață cu usturoi și stafide (Saag)
Verzii cu usturoi și stafide (Saag) este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți stafide aurii, sare, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați palak Saag sau spanac verde, cum se face palak saag, Verdeață cu stafide aurii, și Verdeață Collard Cu Migdale Și Stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia de 6 inci fără grăsime la foc mediu-mare.
Așezați toate ingredientele garam masaala în tigaie; prăjiți 2 până la 3 minute, amestecând continuu, până când semințele trosnesc, condimentele devin cu o nuanță mai închisă și amestecul are o aromă dulce și dulce.
Se transferă în castron; se răcește 3 până la 5 minute.
Așezați amestecul de condimente prăjite în râșnița de condimente. Măcinați până când amestecul arată ca textura ardeiului măcinat fin. A se păstra în borcan etanș la temperatura camerei până la 1 lună; dincolo de asta, va începe să-și piardă aroma completă. Face 1/4 cană amestec de condimente; folosiți 1 linguriță pentru această rețetă.
În wok sau tigaie adâncă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați stafide; se prăjește aproximativ 1 minut sau până când stafidele se îngroașă.
Adăugați ceapa și usturoiul; se prăjește 2 până la 3 minute sau până când ceapa se rumeneste. Se amestecă spanacul; aruncați 2 până la 3 minute sau până se ofilesc. Se amestecă 1 linguriță garam masaala și sare. Gatiti 1 minut.