Verdeață cu unt condimentat și Ricotta proaspătă
Verzii cu unt condimentat și Ricottan proaspăt este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 196 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Frittata cu slănină, Ricotta proaspătă și verdeață, Datele Fiert În Vin Condimentat Spooned Peste Ricotta Proaspete, și Gatiti cartea: Ricottan proaspat si Ravioli de ou cu unt brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Mai întâi, faceți brânza ricotta: aliniați o sită cu două straturi de pânză de brânză.
Combinați laptele și 1 linguriță de sare într-o cratiță de 3 litri sau mai mare la foc mediu-mare. Urmărind oala, aduceți laptele la foc mic la margini, apoi amestecați în oțet. Laptele se va separa în caș alb și zer gălbui.
Lăsați-l să stea 10 minute pentru a permite caș să se adune, apoi turnați ușor cașul prin sita căptușită cu cheesecloth, economisind zerul în alt scop (cum ar fi stocul pentru prepararea supei).
Scurgeți cașul până când aveți caș cremos și lăsați-l deoparte.
Pentru untul condimentat, combinați untul, boabele de piper negru, chimenul, cuișoarele, frunzele de dafin, feliile de rădăcină de ghimbir și scorțișoara într-o tigaie mică la foc mediu și gătiți până când untul se rumeneste la margini, aproximativ 3 minute.
Lăsați untul să se absoarbă până se încălzește la atingere.
Turnați conținutul tigaiei printr-o sită cu ochiuri fine, apăsând pe solide pentru a îndepărta tot untul. Aruncați condimentele și ghimbirul.
Încălziți o tigaie de 12 inci sau mai mare la foc mare. Când este fierbinte, adăugați untul condimentat (ținând înapoi depozitele maronii de pe fundul bolului), ghimbirul tocat, verdeața collard, restul de 1/2 linguriță de sare și piperul măcinat, amestecând pentru a acoperi verdeața cu untul. Gatiti la foc mare, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați bucățile de unt maro în partea de jos a bolului și amestecați pentru a combina.
Transferați verdeața într-un platou superficial, garnisiți cu păpuși de ricotta proaspătă și serviți imediat