Verdeață asiatică aburită la tigaie cu sos Shiitake
Verdele Asiatic aburit la tigaie cu sos Shiitake este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 53 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amidon de porumb, ciuperci shiitake, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tofu fript și muștar aburit cu sos picant de Mango, Serios Asiatic: Taro aburit și carne de porc în sos de fasole neagră, și Orez asiatic de nucă de cocos cu legume aburite în sos de soia-Lime-ghimbir.
Instrucțiuni
Clătiți ciupercile și puneți-le într-un castron; acoperiți cu 2 căni de apă fierbinte.
Lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Ridicați ciupercile și strângeți lichidul în castron; rezerva lichid.
Tăiați și aruncați tulpinile dure din ciuperci; tăiați subțire capacele.
Turnați cu grijă 3/4 cană din lichidul de înmuiere a ciupercilor într-o tigaie de 1 până la 2 litri, lăsând sedimentele în urmă.
Adăugați ciuperci feliate, sherry, sos de soia, usturoi și zahăr. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se acoperă, se reduce focul și se fierbe până când ciupercile sunt fragede pentru a mușca, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 2 linguri de apă; se adaugă la ciuperci și se amestecă până la fierbere.
Aranjați verdeața fierbinte pe un platou. Puneți sosul de ciuperci într-o bandă deasupra.