Verdeață asiatică aburită la tigaie cu sos Shiitake

Verdeață asiatică aburită la tigaie cu sos Shiitake
Verdele Asiatic aburit la tigaie cu sos Shiitake este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 53 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amidon de porumb, ciuperci shiitake, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tofu fript și muștar aburit cu sos picant de Mango, Serios Asiatic: Taro aburit și carne de porc în sos de fasole neagră, și Orez asiatic de nucă de cocos cu legume aburite în sos de soia-Lime-ghimbir.

Instrucțiuni

1
Clătiți ciupercile și puneți-le într-un castron; acoperiți cu 2 căni de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Ridicați ciupercile și strângeți lichidul în castron; rezerva lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Tăiați și aruncați tulpinile dure din ciuperci; tăiați subțire capacele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
4
Turnați cu grijă 3/4 cană din lichidul de înmuiere a ciupercilor într-o tigaie de 1 până la 2 litri, lăsând sedimentele în urmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ciuperci feliate, sherry, sos de soia, usturoi și zahăr. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se acoperă, se reduce focul și se fierbe până când ciupercile sunt fragede pentru a mușca, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
6
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 2 linguri de apă; se adaugă la ciuperci și se amestecă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Aranjați verdeața fierbinte pe un platou. Puneți sosul de ciuperci într-o bandă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
VerziiVerzii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista