Verdeață amară cu ou Pocat și bucăți de Prosciutto
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Verdele amar cu ou Pocat și bucăți de Prosciutto ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $5.92 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 84G de grăsime, și un total de 866 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, ouă, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată de verdeață amară învelită în Prosciutto, Prosciutto, Asiago și verdeață amară Pizz ' ALAD, și Salată rasă cu bucăți de Prosciutto.
Instrucțiuni
1
Pentru a începe pansamentul, puneți tarhonul tocat într-un castron și adăugați muștar dijon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu Os
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați un vârf de sare gri, oțet de sherry și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
Fripturi De Carne Din New York
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Amestecati amestec împreună bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Într-un castron mare, aruncați verdeața cu suficient pansament pentru a le acoperi ușor. Gustați și reglați condimentul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Pentru ouă, asigurați-vă că la pornire sunt temperatura camerei. Aduceți apa la fiert într-o cratiță adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați oțetul de vin și sarea. Reglați căldura astfel încât apa abia să buleze. Pe rând, rupeți ouăle într-o ceașcă de cremă sau într-un castron mic, apoi glisați ușor în apă. Lăsați ouăle să gătească aproximativ 1 1/2 minute, apoi, cu o lingură pliată, ridicați ușor și modelați albușurile în jurul gălbenușurilor. Continuați să gătiți până când albușurile sunt doar setate și gălbenușurile sunt glazurate, dar încă lichide cu aproximativ 2 1/2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Transferați ouăle pocate cu o lingură cu fante pe un prosop de vase curat sau prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou Fiert
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8
Așezați ouăle pocate deasupra verdețurilor acoperite într-un castron mare, adăugați un vârf de sare, după gust și acoperiți cu aproximativ 3 linguri sau mai multe bucăți de prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou Fiert
Prosciutto
Verzii
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Notă: ouăle se braconează cel mai bine atunci când apa este relativ adâncă, așa că folosiți o cratiță adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Adăugarea de oțet în apă ajută la fixarea albilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
11
Bacsis: cel mai bun mod de a face aceste biți este cu gambele de prosciutto. Cereți măcelarului local să salveze acele cozi și macinați-le pe măcinarea medie dacă doriți să salvați niște tocare sau tăiați-le mărunt. Shank ar trebui să coste aproximativ jumătate din prosciutto feliat, deoarece magazinul probabil nu are niciun folos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
12
Notă: indiferent dacă tăiați prosciutto cu mâna sau îl puneți printr-o mașină de tocat carne, veți avea un timp mai ușor dacă prosciutto este parțial înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)
13
Așezați prosciutto în tigaie încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Stropiți bucățile cu ulei de măsline și gătiți, amestecând. Prosciutto va degaja abur timp de aproximativ 5 minute în timp ce își eliberează umezeala. Când șuieratul de abur se transformă într-un sfârâit, reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când bucățile de prosciutto sunt crocante, aproximativ 30 de minute. Folosind o lingură cu fante, transferați biții pe mai multe grosimi de prosop de hârtie pentru a se scurge. Biții vor fi crocanți și mai mult pe măsură ce se răcesc. Utilizați imediat sau înghețați biții timp de până la 6 luni și încălziți într-o tigaie după cum este necesar.