Verdeață amară cu ou Pocat și bucăți de Prosciutto

Verdeață amară cu ou Pocat și bucăți de Prosciutto
Verdele amar cu ou fiert și bucăți de Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 84G de grăsime, și un total de 866 calorii. Pentru $5.92 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, verdeață amară, cum ar fi frisee, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Salată de verdeață amară învelită în Prosciutto, Prosciutto, Asiago și verdeață amară Pizz ' ALAD, și Salată rasă cu bucăți de Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a începe pansamentul, puneți tarhonul tocat într-un castron și adăugați muștar dijon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
TarhonTarhon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați un vârf de sare gri, oțet de sherry și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
3
Amestecati amestec împreună bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Într-un castron mare, aruncați verdeața cu suficient pansament pentru a le acoperi ușor. Gustați și reglați condimentul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Pentru ouă, asigurați-vă că la pornire sunt temperatura camerei. Aduceți apa la fiert într-o cratiță adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați oțetul de vin și sarea. Reglați căldura astfel încât apa abia să buleze. Pe rând, rupeți ouăle într-o ceașcă de cremă sau într-un castron mic, apoi glisați ușor în apă. Lăsați ouăle să gătească aproximativ 1 1/2 minute, apoi, cu o lingură pliată, ridicați ușor și modelați albușurile în jurul gălbenușurilor. Continuați să gătiți până când albușurile sunt doar setate și gălbenușurile sunt glazurate, dar încă lichide cu aproximativ 2 1/2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De VinOțet De Vin
CremăCremă
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
7
Transferați ouăle pocate cu o lingură cu fante pe un prosop de vase curat sau prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
8
Așezați ouăle pocate deasupra verdețurilor acoperite într-un castron mare, adăugați un vârf de sare, după gust și acoperiți cu aproximativ 3 linguri sau mai multe bucăți de prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
ProsciuttoProsciutto
VerziiVerzii
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Notă: ouăle se braconează cel mai bine atunci când apa este relativ adâncă, așa că folosiți o cratiță adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Adăugarea de oțet în apă ajută la fixarea albilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ApăApă
11
Bacsis: cel mai bun mod de a face aceste biți este cu gambele de prosciutto. Cereți măcelarului local să salveze acele cozi și macinați-le pe măcinarea medie dacă doriți să salvați niște tocare sau tăiați-le mărunt. Shank ar trebui să coste aproximativ jumătate din prosciutto feliat, deoarece magazinul probabil nu are niciun folos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
12
Notă: indiferent dacă tăiați prosciutto cu mâna sau îl puneți printr-o mașină de tocat carne, veți avea un timp mai ușor dacă prosciutto este parțial înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Masina De Tocat CarneMasina De Tocat Carne
13
Așezați prosciutto în tigaie încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Stropiți bucățile cu ulei de măsline și gătiți, amestecând. Prosciutto va degaja abur timp de aproximativ 5 minute în timp ce își eliberează umezeala. Când șuieratul de abur se transformă într-un sfârâit, reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când bucățile de prosciutto sunt crocante, aproximativ 30 de minute. Folosind o lingură cu fante, transferați biții pe mai multe grosimi de prosop de hârtie pentru a se scurge. Biții vor fi crocanți și mai mult pe măsură ce se răcesc. Utilizați imediat sau înghețați biții timp de până la 6 luni și încălziți într-o tigaie după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista