Verde pe Verde
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Verdele pe verdeață ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 225 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Un amestec de coajă de lămâie, nuci de pin, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană, și Verde Roșu Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați rucola, coaja și sucul de lămâie, nucile de pin, sarea și piperul, după gust, și usturoiul în vasul unui robot de bucătărie și pulsați pentru a măcina.
Să rupem și să adăugăm uleiul de măsline extravirgin într-un flux lent și constant. Odată ce tot uleiul este înăuntru, adăugați brânza și pulsați pentru a combina. Aranjați radicchio și romaine într-un bol de salată, acoperiți cu pansament și aruncați pentru a combina.